Vino je živa materija, izrađena ne samo od soka i kvasaca, već i puno znanja, vještina i strpljenja.
Filters
Sortirajte kao Naziv: A do Z Naziv: Z do A Cijena: od najniže do najviše Cijena: od najviše do najniže Pozicija Kreirano
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Preporuka je da se ovaj Friulano posluži na temperaturi od 10°C. Izvrsno ide s pršutom di San Daniele, ali i s krepkim juhama (pir, ječam, slanutak), nježnom pečenom jadranskom ribom i povrtnom tempurom.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Alkohol: 13,5% Bastianich Pinot Bianco gotovo je idealno vino za uživanje uz grčku salatu s kockicama feta sira i crnim maslinama.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Alkohol - 13% Idealan spoj uz ovo vino je riba: od miješanih toplih predjela, tipičnih za Jadran, do pečene ribe općenito, riblje tjestenine i mahunarki. Također izvrsno uz juhe, povrtne flanse i lagana predjela.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Bijelo vino - Sorta Sauvignon , Dalmacija - Najbolji uz lagana ljetna jela, povrće, ribu.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Bijela sorta Debit - Skradin, Hrvatska - Najbolje pristaje uz plodove mora, tjesteninu, bijelo meso i mlađe sireve
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Skradinsko vinogorje. Kupaža sorti Debit, Maraština, Pošip, Pinot sivi i Chardonnay. Idealno servirati uz vrhunsku bijelu ribu, jastog, pečenu janjetinu. Alkohol: 13%.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Alcohol 12 %, Francuska, Bordo Savršene za prva i druga jela na bazi ribe i školjki, svježe sireve.
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja
Dodajte popisu za usporedbu Dodajte na popis želja