Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  Uvjeti korištenja

  Opći uvjeti poslovanja


  Informacije o trgovačkom društvu :

  Telemax d.o.o.

  Šetalište Pape Ivana Pavla II 31,

  21000 Split  Hrvatska

  Internet stranica:

  www.diskontfumar.hr

  Adresa elektroničke pošte:

  web@telemax.hr

   

  Internet stranica www.diskontfumar.hr (u daljnjem tekstu: www.diskontfumar.hr) omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja ove web stranice koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge objavljene na www.diskontfumar.hr
  Korištenjem bilo kojeg dijela www.diskontfumar.hr stranice te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

   

  NARUDŽBA

  Kupoprodajni ugovor između www.diskontfumar.hr i korisnika koji je obavio kupnju u web trgovini sklopljen je u trenutku kada www.diskontfumar.hr kupcu/korisniku pošalje prvi email o statusu njegove narudžbe. Od toga su trenutka važeće su sve cijene i drugi uvjeti koji vrijede za www.diskontfumar.hr i za kupca. Kupac je osoba s podacima navedenima prilikom registracije ili predaje narudžbe. Naknadno mijenjanje podataka o kupcu u izvršenoj narudžbi nije moguće.
  Kupoprodajni ugovor odnosno email o statusu njegove narudžbe sačuvan je u elektroničkom obliku na poslužitelju www.diskontfumar.hr

   

  ROK I NAČIN ISPORUKE

  Telemax d.o.o (u daljnjem tekstu Prodavatelj) kao vlasnik Internet stranice www.diskontfumar.hr se obvezuje u najkraćem mogućem roku koji kreće nakon plaćanja ponude, isporučiti ispravnu naručenu robu Kupcu. Isporuka se vrši na teritoriju Republike Hrvatske i inozemstva putem specijaliziranih dostavnih službi (Overseas) . Cijena isporuke (dostave) je navedena u ponudi koju šalje Prodavatelj i njen je sastavni dio.

   

  CIJENE

  Prodavatelj ne preuzima odgovornost za promjene cijena koje se mogu mijenjati u bilo kojem trenutku bez posebne obavijesti. Naručena i plaćena roba ne podliježe izmjeni cijena.

   

  POVRAT ROBE I ZAŠTITA POTROŠAČA

  • Kupac ima pravo vratiti robu koju nije naručio ili robu kod koje je naknadno utvrđena greška ili oštećenje koje nije nastalo transportom. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), uz instrukcije za povrat te će Kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.
   Kupac ima pravo podnijeti pisani prigovor, u sjedište tvrtke ili putem pošte na adresu:
   Telemax d.o.o.

  Šetalište Pape I.Pavla II 31, 21000 Split  Hrvatska


  ili putem elektroničke pošte na adresu telemax@telemax.hr . Prodavatelj je dužan na prigovor odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. Prodavatelj je dužan voditi i čuvati pisanu evidenciju prigovora potrošača iz st.1. ovog članka najmanje godinu dana od dana primitka prigovora.
  Prije sklapanja ugovora (kupovine) Prodavatelj će potrošača obavijestiti putem predračuna (ponude), tekstom na ovoj Internet stranici www.diskontfumar.hr ili na drugi način o imenu, sjedištu i matičnom broju tvrtke kojoj potrošač može iznijeti svoje prigovore, glavnim svojstvima proizvoda koje se nude, cijeni proizvoda uključujući sva porezna i druga davanja, troškovima dostave proizvoda, načinu plaćanja te načinu i roku isporuke proizvoda, pravu potrošača na raskid ugovora sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora, troškovima uporabe sredstava daljinske komunikacije kada se taj trošak ne zaračunava po osnovnoj tarifi, te razdoblju u kojem ponuda ili cijena vrijede.
  U slučaju telefonske narudžbe, identitet tvrtke, kao i komercijalna svrha poziva biti će izričito navedeni prilikom započinjanja razgovora. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici.
  Najkasnije u trenutku isporuke proizvoda, odnosno najkasnije na dan početka pružanja usluge potrošaču će biti predana potvrda prethodne obavijesti u pisanom ili u nekom drugom, potrošaču dostupnom, trajnom mediju koja će sadržavati sve podatke koje sadrži i prethodna obavijest.

   

  JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

  Svaki kupoprodajni ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u Zakonu o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 14 dana (jednostrani raskid ugovora)

   

  RAČUNANJE ROKA ZA JEDNOSTRANI RASKID

  Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.
  Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana: kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

  DOBNA OGRANIČENJA KUPNJE ALKOHOLNIH PIĆA

  Prodaja alkoholnih pića i duhanskih proizvoda je zabranjena osobama mlađim od 18 godina. Kupnjom proizvoda iz asortimana alkoholnih pića i duhanskih proizvoda potvrđujete da ste stariji od 18 godina i dužni ste na upit dostaviti dokument kojim dokazujete svoju punoljetnost. Ako se ispostavi da je kupac maloljetna osoba, www.diskontfumar.hr neće isporučiti proizvode iz asortimana alkoholnih pića. 

   

  POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA

  Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.
  Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.
  Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

  POVRAT ROBE

  Robu vratite na našu adresu ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
  Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
  Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

   

  PLAĆANJE

  Naplata se vrši u kunama (HRK) za uplate iz Hrvatske ili Eurima (EUR) za plaćanje iz inozemstva. Plaćanje se vrši kreditnim/debitnim karticama, virmanom ili gotovinom, nakon slanja vaše narudžbe.

   

  PODACI O KREDITNOJ KARTICI

  www.diskontfumar.hr koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. Više pročitajte OVDJE

   

  AUTORSKA PRAVA

  www.diskontfumar.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i/ili audio i/ili video materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela www.diskontfumar.hr, stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava www.diskontfumar.hr stranice i podložno je tužbi.

   

  PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

  www.diskontfumar.hr se obvezuje na trajnu zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. i Zakon o zaštiti osobnih podataka.
  www.diskontfumar.hr se obavezuje zaštititi osobne podatke Kupca na način da prikuplja samo podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Kupcu. Više o tome pročitaj OVDJE.

   

  PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

  www.diskontfumar.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja, proizvoda ili usluge na svojim Internet stranicama bez obaveze prethodne najave.

   

  OBVEZE KORISNIKA

  Korisnicima www.diskontfumar.hr Internet stranice strogo je zabranjeno:
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • lažno naručivanje proizvoda i/ili usluga sa svjesnim ciljem otkazivanja narudžbi
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima, privatnim ili pravnim osobama
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga www.diskontfumar.hr Internet stranice
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika