Pretraga
Proizvodi
  Menu Close

  Romobili

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici
  Slika XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4

  XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4

  Xiaomi Electric Scooter 4 dolazi uz maksimalnu izlaznu snagu od 600W koja omogućuje još jednostavniju i udobniju vožnju romobilom. Scooter 4 ima maksimalnu brzinu od 20km/h te time omogućuje sigurnu i ugodnu vožnju gradskim ulicama, a jednim punjenjem može prijeći do 35 km udaljenosti! Xiaomi Electric Scooter 4 potpuno zadovoljava propise sigurnosti i time omogućuje puno sigurnije iskustvo vožnje. Potrebno je samo 3 sekunde da bi se sklopio i pokrenuo, lagan je i prenosiv te ga je moguće sklopiti i staviti u automobil ili jednostavno prenijeti do stana. Dolazi s dvostrukim sustavom kočenja, odnosno nadograđenim diskom kočnice s dvostrukim djelovanjem na stražnjem kotaču koje poboljšava učinkovitost kontrole zajedno s E-ABS sustavom na prednjem kotaču. Može se povezati s aplikacijom Xiaomi Home te ondje možete pratiti brzinu vožnje, stanje baterije i povijest vožnje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu tijekom kočenja. Pneumatske gume od 10 inča učinkovito apsorbiraju udarce i sprječavaju proklizavanje kako bi svaka vožnja bila sigurna i ugodna!
  449,00 €
  Slika XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4 GO

  XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4 GO

  Bilo na posao ili u grad u shopping, Xiaomi Electric Scooter 4 Go je idealno prijevozno sredstvo koje ima dovoljne performanse za dnevna putovanja! Scooter 4 Go ima snagu od 250 W koja vas može odvesti do destinacije do 18 km uz maksimalnu brzinu od 20 km/h. Uz nadograđeni hardver (novi sklopivi dizajn) i softver u potpunosti zadovoljava EN17128:2020 propise te time pruža znatno sigurnije iskustvo vožnje. Opremljen je jakim prednjim svjetlima koji iako su jaki neće zaslijepiti druge vozače i pješake, a upečatljiva stražnja svjetla i sveobuhvatni reflektori pružaju sigurniju noćnu vožnju jer povećavaju vidljivost u prometu. Xiaomi Electric Scooter 4 Go ima minimalistični dizajn, no opet uglađen i elegantan te lagan i prenosiv! Uz klasičnu crnu nijansu ima i nijanse narančaste boje na gumama koje ga posebno ističu od ostalih modela! Sklopite ga i prenesite vrlo jednostavno, pohranite u automobil ili prenesite preko stubišta. Povezivanjem na Xiaomi Home aplikaciju možete provjeravati brzinu vožnje i preostalu snagu! Scooter 4 Go dolazi uz dvostruki sustav kočenja, bubanj kočnicu na stražnjem kotaču i E-ABS sustav na prednjem kotaču koji skraćuje put kočenja i osigurava sigurno zaustavljanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu. Gume od 8.1 inča izrađene su od čvrstog materijala koje ne zahtijevaju dodatno održavanje! Uživajte u ugodnim, sigurnim, a ponajviše zabavnim vožnjama!
  269,00 €
  Slika XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4 LITE

  XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER 4 LITE

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite dolazi uz izlaznu snagu od 300W i maksimalnu brzinu od 25km/h koje zajedno omogućuju još jednostavniju i udobniju vožnju romobilom. Uz nadograđeni hardver i softver u potpunosti zadovoljava propisima sigurnosti za još sigurniju vožnju. Scooter 4 Lite dolazi uz novi sklopivi dizajn u kojem je potrebno samo tri sekunde kako bi Scooter sklopili, a možete ga i jednostavno prenositi, postaviti u prtljažniku automobila i slično. Nakon uparivanja romobila s telefonom i spajanjem na Xiaomi Home možete provjeravati brzinu vožnje, bateriju i povijest vožnje. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite dolazi uz dvostruki sustav kočenja – bubanj kočnicu na stražnjem kotaču i E-ABS sustav na prednjem kotaču koji skraćuje put kočenja i osigurava sigurno zaustavljanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila u pokretu tijekom kočenja. Pneumatske gume od 8.5“ učinkovito podnose udarce i sprječavaju proklizavanje tako da je siguran za sve uzraste i ljubitelje romobila!
  369,00 €