Chianti Classico napravljen od grožđa Sangiovese s malim dodatkom Merlota i Syraha, uzgojenog na imanju Pèppoli. Osmišljeno je da se pije dok je voće najizraženije. Odležava u bačvama od slavonskog hrasta od 55 hl (10% u barrique barrique od američkog hrasta) maksimalno 9 mjeseci, nakon čega slijedi daljnje dozrijevanje u bocama.
Crno vino - Zemlja: Francuska - Alkohol 13% - Vino je idealno za posluživanje na sobnoj temperaturi, a preporuča se uz crvena mesa poput govedine, svinjetine i janjetine, kao i uz pečenu divljač, slane sireve i tamnu čokoladu.
Suho crno stolno vino proizvedeno s najboljeg položaja Bas de Bas (Ispod poda) s 3ha posađenog uglavnom sortom syrah uz nešto merlota. - Najbolje pristaje uz jela od crvenog mesa i pečenja.
Suho crno stolno vino proizvedeno s najboljeg položaja Bas de Bas (Ispod poda) s 3ha posađenog uglavnom sortom syrah uz nešto merlota. - Najbolje pristaje uz jela od crvenog mesa i pečenja.
Suho crno stolno vino proizvedeno s najboljeg položaja Bas de Bas (Ispod poda) s 3ha posađenog uglavnom sortom syrah uz nešto merlota. - Najbolje pristaje uz jela od crvenog mesa i pečenja.
Kupaža autohtonih sorti Plavina, Babić i Lasina. Odležano u barrique bačvama 12 mjeseci. Idealno vino uz meso s roštilja ili uz plavu ribu poput tune i skuše s gradela.
Kupaža autohtonih sorti Plavina, Babić i Lasina. Odležano u barrique bačvama 12 mjeseci. Idealno vino uz meso s roštilja ili uz plavu ribu poput tune i skuše s gradela.