Benriach 12 godina star single malt whisky je ostavljen da sazrijeva u tri različite bačve. Miris varira između voćnih komponenti u kombinaciji sa šumskim voćem i pikantnim aromama javorovog sirupa. U pozadini su također jasno vidljive arome kakaovca i mocha zrna.
Benriach star 10 godina, punjen u boce s volumenom alkohola od 43% , sazrijeva u bačvama burbona i šerija. Ovaj svježi, voćni pure malt whisky sadrži topli hrastov papar, zelenu jabuku, suhe marelice, breskve i banane sa suptilnim dodirima anisa, limunove kore i ječma.
Stvoren 1997. godine, Chivas 18y omiljen je među mnogim ljubiteljima viskija. Njegov složen okus učinio ga je kultnom mješavinom viskija, koja sadrži čak 85 nota okusa. 40% alkohol
Svaka boca dolazi u kutiji s markom Royal Salute. Okus: Sočne slatke kruške, svježi lješnjaci, naranče, aromatični tresetni dim. Zemlja porijekla: Škotska Udio alkohola: 40 %, 21 godina Boja: Zlatni jantar.
Naziv proizvoda: Douglas Laing Lako i cvjetno Kategorija proizvoda: Viski Stavlja na tržište RH: Travel Free d.o.o. Gornji Bukovac 88, 10000 Zagreb Zemlja podrijetla: Velika Britanija Proizvođač: Douglas Laing & CO.LTD., Douglas House, G3 6EQ Glasgow, 18 Lynedoch Crescent, Velika Britanija Broj serije: Potražite na ambalaži. Upozorenje: Odgovorno uživajte u piću. Informacije o skladištenju: Pohraniti na hladnom i suhom mjestu. Sadržaj alkohola: 48% vol. Neto količina: 1 l ℮ Odlaganje / Recikliranje: Potražite na ambalaži.
Izvanredna inkapsulacija najboljih pojedinačnih sladova destiliranih na slavnim otocima Islay, Arran, Jura i Orkney (između ostalih), Rock Island je suptilna, zadimljena i slatka proslava mora.. Rock Island ist eine subtile, rauchige und süße Feier des Meeres. Karakteristike: Nos: Valovima natopljeno kamenje i svježi, slani oceani. Ukus: slatki treset u kombinaciji s dimom, medom, vlažnim pepelom i kasnim paprom; Završetak: Dugačak završetak koji ponavlja sve što je prošlo prije
GlenDronach Forgue odležao 10 godina je bogato šerijem Highland single malt, sazrijevao u finim bačvama od šerija Pedro Ximénez i Oloroso. Dram koji sažima nasljeđe i terroir Forguea: rog izobilja drača, zrelog ječma i smolastog hrasta, s dugim, dugotrajnim završetkom.